Logo knuffel dokter

BEKIJK HIER DE VOORWAARDEN

Voorwaarden

  • Vaak ook bij oude knuffels zal er al enige verkleuring van de vacht ontstaan
    zijn, na reparatie kan niet gegarandeerd worden dat deze verkleuring weg is.

  • Na reparatie zal een knuffel er altijd iets anders (ook soms qua vorm, of kleur
    vacht) uitzien, dan u gewend was. Doel is om de knuffel weer dusdanig te repareren dat er nog jarenlang mee geknuffeld kan worden.

  • Slijtageplekken zullen vaak nog wat zichtbaar blijven, ook na reparatie.

  • Mocht tijdens de reparatie blijken dat de slijtage / beschadiging aan de knuffel toch veel groter is, dan in eerste instantie gedacht was, dan zal de knuffel met de groots mogelijke inspanning toch zo goed mogelijk hersteld
    worden.

  • Het per pakketdienst versturen van de knuffel is geheel op eigen risico. Dit geldt voor zowel de heen- als ook de terugreis. Soms kiezen knuffelbezitters ervoor om de knuffel ‘aangetekend’ per post te verzenden en ook op die
    manier terug te laten sturen, om minder risico te lopen.

  • De tijd die nodig is om de knuffel te herstellen, wordt vooraf via mail kenbaar gemaakt. Soms komt het voor dat er een onderdeeltje besteld moet worden / of er zijn onvoorziene omstandigheden. Het moment van retoursturen kan dan iets langer zijn dan in eerste instantie afgesproken is. Uiteraard wordt hier altijd contact over opgenomen.
Logo knuffel dokter

Knuffel Dokter zit volgeboekt!

Wegens de enorme toename aan aanvragen moeten we u helaas mededelen dat ik momenteel GEEN nieuwe aanvragen kan accepteren. Bedankt voor uw begrip!